Over TableMatch

Inplannen van een TableMatch

Ben je als horecaondernemer op zoek naar een hoogwaardig reserveringssysteem voor jouw zaak? Zoek niet verder, want TableMatch is de perfecte oplossing voor jou. Met ons systeem heb je de mogelijkheid om 24/7 jouw reserveringen te beheren, waardoor het nog nooit zo eenvoudig is geweest om tafels te reserveren. Geniet van de efficiëntie en het gemak dat TableMatch biedt, terwijl je de controle behoudt over jouw reserveringsproces. Laat jouw zaak bloeien met ons kwalitatieve reserveringssysteem.

Horeca Reserveringssysteem

Tegenwoordig maken bijna alle mensen hun restaurantreserveringen online, wat vroeger vaak via de telefoon gebeurde. Dit is zowel voor het restaurant als de klanten tijdbesparend. Elk leeg tafeltje betekent een gemiste kans. Daarom is het belangrijk om de tafels van je horecagelegenheid efficiënt te beheren en te vullen door middel van een reserveringssysteem. Met een restaurant reserveringssysteem is het reserveringsproces aanzienlijk efficiënter geworden en voorkom je dat er te veel boekingen worden aangenomen. Zo krijg je nauwkeurig inzicht in de verwachte drukte op een specifieke dag.

Hoe werkt het?

Als eerste stap kun je eenvoudig de beschikbaarheid van jouw horeca-onderneming instellen met TableMatch. Stel dat je elke dag van 10:00 tot 23:00 uur geopend bent, dan voer je gewoon de start- en einddatum in, samen met het aantal beschikbare stoelen. Als je op een specifieke dag eerder sluit, kun je dit ook aangeven door een eenmalige beschikbaarheid toe te voegen.

 

Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om evenementen aan te maken, bijvoorbeeld voor een jubileumfeest of kerstborrel. Je kunt een datum prikken, een start- en eindtijd selecteren, een naam en beschrijving toevoegen, een afbeelding uploaden en het maximale aantal personen aangeven. Bovendien kun je normale reserveringen blokkeren voor deze evenementen, zodat je de capaciteit optimaal kunt benutten.

 

Tenslotte kun je met TableMatch eenvoudig al je reserveringen bekijken, zodat je altijd een duidelijk overzicht hebt van wie er wanneer verwacht wordt. Dit helpt je bij het efficiënt indelen van jouw horecazaak, zodat je de beste service kunt bieden aan jouw gasten. Met TableMatch ben je in controle over jouw reserveringsproces en kun je jouw horecazaak moeiteloos managen.