Functionaliteiten

Noodknop

TableMatch introduceert een nieuwe noodknop functie waarmee restaurants de mogelijkheid hebben om de reserveringen te stoppen wanneer het te druk wordt. Hierdoor kan de kwaliteit van de dienstverlening op piekmomenten gewaarborgd blijven en kunnen gasten genieten van een aangename diner-ervaring.

Assortiment

TableMatch heeft een geweldige functie waarmee restaurants gemakkelijk een assortiment aan hun profiel kunnen toevoegen, waaronder diner, lunch of een borrel. Dit betekent dat klanten hun reserveringen gemakkelijk kunnen plannen.

Goedkeuren

TableMatch heeft een functie waarmee restaurants de mogelijkheid hebben om een reservering eerst goed te keuren voordat deze definitief wordt bevestigd. Dit biedt restaurants meer controle over hun reserveringen en zorgt voor een betere planning van hun tafelbezetting. Klanten worden op de hoogte gebracht van de goedkeuring van hun reservering en kunnen zo met een gerust hart hun plannen maken.

Automatische mail

TableMatch heeft een functie waarmee restaurants automatisch een e-mail kunnen versturen naar hun gasten zodra een reservering is ontvangen, bevestigd of verwijderd. Dit biedt gasten meer transparantie en geeft hen de zekerheid dat hun reservering correct is verwerkt. Restaurants kunnen hiermee ook eenvoudig communiceren met hun gasten en eventuele wijzigingen of annuleringen snel doorgeven.

Splitsing Volwassenen en Kinderen

TableMatch heeft een handige functie waarmee restaurants eenvoudig onderscheid kunnen maken tussen volwassenen en kinderen bij het maken van reserveringen. Dit stelt restaurants in staat om hun tafelbezetting beter te plannen en zorgt ervoor dat ze altijd voldoende ruimte hebben voor zowel volwassenen als kinderen. Gasten kunnen nu ook gemakkelijk aangeven hoeveel kinderen er deelnemen aan hun reservering, waardoor restaurants hun diensten nog beter kunnen afstemmen op de behoeften van hun klanten.

Reminder mail

TableMatch heeft een handige functie waarmee restaurants automatisch twee dagen van tevoren een herinneringsmail kunnen sturen naar hun gasten, voordat de reservering gepland staat. Dit zorgt ervoor dat gasten op tijd op de hoogte worden gebracht van hun reservering en dat ze eventuele wijzigingen nog op tijd kunnen doorgeven. Restaurants kunnen hiermee ook hun tafelbezetting beter plannen en gasten vragen om eventuele wijzigingen door te geven.

Google Maps

TableMatch heeft een geweldige functie waarmee restaurants een Google Maps-kaart kunnen toevoegen aan hun profiel. Dit biedt gasten meer gemak bij het vinden van het restaurant en het plannen van hun reisroute. Bovendien kunnen restaurants nu meer informatie delen over hun locatie en omgeving, waardoor de ervaring voor gasten nog beter wordt.

Wachtwoord vergeten

TableMatch heeft een handige functie waarmee restaurants een wachtwoord vergeten functie hebben voor hun admin panel. Dit biedt restaurants meer veiligheid en gemoedsrust in het geval dat ze hun wachtwoord vergeten of het slachtoffer worden van een hackpoging. Restaurants kunnen nu gemakkelijk een nieuw wachtwoord instellen via hun e-mailadres en snel weer aan de slag gaan.