Overzichtelijke Evenementen Reserveringen: Beheer en Volg Jouw Boekingen

Het ultieme systeem voor horecaondernemers

Met TableMatch krijg je toegang tot een gebruiksvriendelijk en overzichtelijk dashboard waarmee je je restaurantactiviteiten efficiënt kunt beheren.

Bij ons draait alles om jouw gemak en controle, en daarom hebben we een robuust systeem ontwikkeld waarmee je eenvoudig je evenementenreserveringen kunt beheren. Hieronder geven we je een overzicht van de functies die ons systeem biedt:

Aangevraagde Reserveringen:
Met ons systeem kun je moeiteloos aangevraagde reserveringen bekijken. Of het nu gaat om potentiële klanten, gasten of deelnemers, je hebt direct inzicht in wie interesse heeft in je evenement. Dit stelt je in staat om proactief te reageren op verzoeken en de eerste stap te zetten naar het creëren van een positieve ervaring.

 

Bevestigde Reserveringen:
Het volgen van bevestigde reserveringen was nog nooit zo eenvoudig. Met ons systeem kun je in één oogopslag zien welke evenementen definitief zijn bevestigd. Dit helpt je om je planning nauwkeurig af te stemmen en voor te bereiden op de komst van je gasten.

Verwijderde Reserveringen:
Soms zijn er situaties waarin reserveringen moeten worden verwijderd. Met ons systeem kun je snel en gemakkelijk verwijderde reserveringen bekijken. Dit biedt inzicht in het annuleringsgedrag en helpt je beter te begrijpen waarom sommige reserveringen niet doorgaan.

Bevestigingse-mails bij Acceptatie:
Zodra een reservering is geaccepteerd, sturen we automatisch een bevestigingsmailtje. Dit helpt niet alleen om de deelnemers gerust te stellen, maar biedt ook een professionele en gestroomlijnde ervaring. De bevestigingsmail bevat alle relevante details, zoals de datum, tijd, locatie en eventuele bijzonderheden.

 

Bij ons heb je volledige controle over je evenementenreserveringen. Met de mogelijkheid om aangevraagde, bevestigde en verwijderde reserveringen te bekijken, houden we je in de loop van elke stap. De bevestigingsmails zorgen voor een naadloze communicatie en helpen bij het creëren van vertrouwen bij je gasten. Ontdek het gemak van ons evenementen reserveringssysteem en neem de leiding over jouw succesvolle evenementen.