Ontdek Ons Geavanceerde Evenementen Reserveringssysteem

Het ultieme systeem voor horecaondernemers

Met TableMatch krijg je toegang tot een gebruiksvriendelijk en overzichtelijk dashboard waarmee je je restaurantactiviteiten efficiënt kunt beheren.

Welkom bij onze geavanceerde evenementen reserveringsservice, waar jouw gemak en voorkeuren voorop staan. Met ons uitgebreide assortiment aan functies, is het plannen en beheren van evenementen nog nooit zo moeiteloos geweest. Hieronder geven we je een overzicht van de mogelijkheden die ons systeem biedt:

Assortiment: Jouw Evenement, Jouw Keuze:
In ons assortiment vind je een scala aan mogelijkheden om aan al je evenementenbehoeften te voldoen. Van intieme bijeenkomsten tot grotere events, ons systeem is flexibel genoeg om aan al jouw wensen te voldoen.

 

Directe Beschikbaarheid en Activiteit:
Wil je weten of je op dezelfde dag kunt reserveren? Ons systeem geeft je direct inzicht in de beschikbaarheid op dezelfde dag, zodat je snel kunt plannen. Ook kun je zien of een evenement actief is, zodat je altijd op de hoogte bent van de status.

Real-time Optiebewerking:
Met ons systeem heb je de vrijheid om je opties aan te passen aan jouw voorkeuren. Of het nu gaat om het wijzigen van het aantal gasten, de tijd of speciale verzoeken, je kunt alles gemakkelijk bewerken. Wat het nog beter maakt, is dat deze wijzigingen direct aan de voorkant worden getoond. Zo heb je altijd een helder beeld van de aanpassingen die je maakt.

Gemakkelijk Opties Verwijderen:
Heb je besloten dat bepaalde opties niet langer nodig zijn voor je evenement? Geen probleem. Ons systeem maakt het eenvoudig om opties per stuk te verwijderen. Dit zorgt ervoor dat je reservering nauwkeurig en up-to-date blijft.

 

Onze evenementen reserveringsservice is gebouwd om aan jouw behoeften te voldoen en om het plannen en beheren van evenementen zo eenvoudig mogelijk te maken. Met het duidelijke inzicht in beschikbaarheid, de mogelijkheid om opties te bewerken en te verwijderen, en een flexibel assortiment om uit te kiezen, ben je volledig in controle van je evenementen. Ervaar de moeiteloze en aanpasbare aanpak van onze service en maak van elk evenement een succes.